Ittas vezetés

2023.02.25. 15:00

Nyolcszor jelzett a szonda csütörtökön Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban a rendőrök nyolc ittas járművezetővel szemben intézkedtek csütörtökön, közülük ketten anyagi kárt okoztak balesetben.

kisalfold.hu

Illusztráció -

Forrás: Pixabay

Az M1-es autópálya és az M85-ös számú autóút csomópontjában, 2023. február 23-án a déli órákban történt anyagi káros balesetnél egy 64 éves lengyel sofőrrel szemben merült fel hogy ittasan vezethetett, ezért őt a járőrök elfogták és a rendőrségre előállították - írta honlapján a police.hu.

A Soproni Rendőrkapitányság munkatársai a délelőtti órákban Sopronban a Paprét utcában egy 41 éves sofőrt, az Újteleki utcában egy 65 éves segédmotor-kerékpárost, 12 óra 30 perc körül a Kőszegi úton egy 49 éves gépkocsivezetőt, illetve Ágfalva külterületén szintén délelőtt egy 63 éves osztrák állampolgárt ellenőriztek - a szonda mindegyik esetben pozitív értéket jelzett. Anyagi kárral végződő balesethez riasztották a rendőröket a délutáni órákban, mert Sopronban, az Ady Endre utcában egy 63 éves helyi férfi karambolozott személygépkocsijával. Az öt személyt a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, és a szükséges intézkedéseket végrehajtották.

A mosonmagyaróvári rendőrök a reggeli órákban Rajkán, a Szent István utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak 32 éves szlovák vezetőjét, akivel szemben szintén felmerült az ittasság gyanúja, ezért őt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra állították elő.

Jobaházán is ittas járművezetőt fogtak a csornai járőrök 9 óra körül az Ady Endre utcában. Az 54 éves osztrák sofőrt a Csornai Rendőrkapitányságra előállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában