Tűzeset

2023.02.19. 12:07

Kigyulladt egy melléképület Ivánban - Egy ember súlyosan megsérült, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

kisalfold.hu

Egy körülbelül 40 négyzetméteres melléképületben keletkezett tűz vasárnap délelőtt Ivánban. Az épületben fát, bojlert, egyéb gyúlékony dolgokat tároltak. A tűzhöz a kapuvári, a répcelaki hivatásos, és az iváni önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányításával oltották el a lángokat, ami szerencsére a lakóházra nem terjedt át - tudtuk meg Németh Ramónától, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Információink szerint a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, úgy tudjuk, a tulajdonos súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Állapotával kapcsolatban megkerestük a mentőszolgálatot, amint tájékoztatást kapunk, cikkünket frissítjük.

Frissítve:

A mentőszolgálat megerősítette korábbi értesüléseinket. Arról tájékoztatták a kisalfold.hu-t, hogy az esethez több földi egységet, továbbá mentőhelikoptert is riasztottak. A helyszínről egy középkorú férfit súlyos, életveszélyes állapotban légi úton szállítottak kórházba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában