Kékfény

2023.01.17. 19:22

Ittasan, jogsi nélkül kötött ki az árokban a fővárosi férfi Csorna közelében - fotók

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a csornai rendőrök.

kisalfold.hu

A balesettel kezdődött az ügy, ami garantáltan sok munkát ad majd a csornai rendőröknek. Fotók: Police.hu

Egy 34 éves budapesti férfi közlekedett személygépkocsijával a 8422-es számú mellékúton, Dör felől a 85-ös számú főút irányába 2023. január 16-án 18 óra 25 perckor. Haladása során a 85-ös számú főútvonal útkereszteződéshez érve a sofőr az „Állj! Elsőbbségadás Kötelező” közúti jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva, megállás nélkül a főútvonal úttestén keresztbe áthaladt, és a szemközti vízelvezető árokba csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt - közölte a rendőrség.

A helyszínen intézkedő rendőrök megállapították, hogy a balesetet okozó férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá felmerült a gyanú, hogy ittasan ült a volán mögé, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter igazolt.

Az intézkedés során az elfogott, és a helyi rendőrkapitányságra előállított járművezetőről az is kiderült, hogy vele szemben a Győri Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be.

Az eset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában