Baleset

2023.01.08. 07:15

Embercsempész autója csapódott a szalagkorlátnak Hegyeshalomnál

Az autóban a sofőrön kívül öt, magát bangladesi és három, magát indiai állampolgárnak valló külföldi utazott.

kisalfold.hu/police.hu

A rendőrség felvétele

Hegyeshalom közigazgatási területén, lakott területen kívül, január 7-én 23 óra 25 perckor a járőrök ellenőrzés alá vontak egy litván honosságú személygépkocsit, amit egy moldáv állampolgár vezetett. A jármű az intézkedés megkezdése előtt, eddig tisztázatlan körülmények között szalagkorlátnak ütközött, a rendelkezésre álló adatok alapján, a baleset sorsán személyi sérülés nem történt. Az autóban a sofőrön kívül 5, magát bangladesi és 3, magát indiai állampolgárnak valló külföldi utazott - közölte a rendőrség vasárnap.

Az utasok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták, ezért a rendőrök a magyar jogszabályoknak megfelelően intézkedtek az illegális migránsok ideiglenes biztonsági határzárhoz történő visszakísérésére, míg a járművezetőkkel szemben embercsempészés miatt bűnetetőeljárás indult.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában