Rendőrségi felhívás

2023.01.29. 12:56

Egy soproni baleset szemtanúit keresik a rendőrök

Egy baleset tisztázásához a lakosság segítségét kérik a soproni rendőrök.

kisalfold.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen 2022. december 29-én 5 óra előtt Sopronban, a Kismartoni soron a Kossuth Lajos utcai irányába közlekedett személygépkocsijával. 

A kereszteződéshez érve a jármű vezetője megállt, feltételezhetően, hogy eleget tegyen elsőbbségadási kötelezettségének a Kossuth utcában közlekedő járművek részére. Ekkor érkezett a Kismartoni sor és a vasúti gyalogosátjáró kereszteződéséhez a Baross utca irányából egy gyalogosan közlekedő férfi, aki egyenesen kívánt továbbhaladni a járdán. A gyalogos a kocsit észlelve megállt, majd látva, hogy a jármű még álló helyzetben van, az úttestre lépett. Ezt követően azonban az ismeretlen sofőr elindult, és járművével fellökte őt. 

A balesetet észlelve a kocsi megállt, majd a vezető és utasa kiszállt és a sértett segítségére sietett. Felsegítették a gyalogost, majd a helyszínt mindannyian elhagyták. A baleset következtében azonban a 49 éves férfi megsérült. 

A körülmények tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-99/311-234-es telefonszámot. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában