Türelem az autópályán

2023.01.08. 09:15

Négy autó ütközött Győrnél az M1-esen- Az M1-es autópálya győr-moson-soproni szakaszán vasárnap se egyszerű közlekedni - Cikkünk frissült

Lassul a forgalom, torlódásra számítsanak az autósok vasárnap az M1-es autópályán.

kisalfold.hu

17.45 - Ismét járható az M1-es Budapest felé Óbaroknál

Ismét járható az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldala Óbaroknál, ahol korábban baleset történt - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnap délután a rendőrség honlapján.

17.25 - Négy autó ütközött vasárnap délután az M1-esen Győrnél.

16.45 - Felborult egy autószállító az M1-esen Óbaroknál

Felborult egy autószállító jármű az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán vasárnap a Fejér megyei Óbarok térségében, torlódásra és forgalomkorlátozásra kell számítani - közölte a katasztrófavédelem. A helyszínre, a sztráda 42-es kilométeréhez a tatabányai hivatásos, valamint a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentést. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben senki sem sérült meg, a főváros felé a forgalom a leállósávon halad.

Az Útinform azt írta, hogy az ellenkező, Hegyeshalom felé vezető oldalon a bámészkodók miatt alakult ki jelentős torlódás.

11.20 - Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon Biatorbágy térségében három személygépkocsi ütközött össze. A 18-as km-nél a belső sávot elkerítették - közölte az útinform vasárnap délelőtt 11 órakor.

10.55 - Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé továbbra is erős a tranzitforgalom: Budapest és Hegyeshalom között szakaszon torlódásokra kell számítani.

Több kisebb koccanás is volt a Hegyeshalom felé vezető oldalon, ezért Biatorbágy térségében, valamint a Tata és Komárom közötti szakaszon több km-es torlódás alakult ki - közölte vasárnap délelőtt 10 óra előtt az útinform.

9.15 -  Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé az erős tranzitforgalom miatt, Budapest és Hegyeshalom között szakaszos lassulásokra, időszakos torlódásokra kell számítani - közölte az útinform vasárnap délelőtt.

Szombaton egymást érték a balesetek az M1-esen

Közlekedési hírek az ország többi útjáról

Halálos baleset Zalában, a 7-es főutat lezárták - Autóbusz és személyautó ütközött a 7-es főúton vasárnap reggel, az autó vezetője a helyszínen meghalt - tudatta honlapján a rendőrség. A baleset tisztázatlan körülmények között történt a 203-as kilométernél, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Elgázoltak egy nőt az unokájával együtt az M0-son Fótnál

Elgázoltak az M0-s autóúton vasárnap egy nőt és unokáját, akik egy műszaki hiba miatt megállt autóból szálltak ki; az 52 éves asszony meghalt, a 13 éves gyerek életveszélyesen megsérült - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a személygépkocsi műszaki hiba miatt az M0-s autóút 66-os kilométerénél, Fót térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon állt meg. A sofőr az autóban maradt, míg 52 éves párja és 13 éves unokájuk kiszállt. A nőt és unokáját egy érkező tehergépkocsi elütötte. A nő életéért a mentők hiába küzdöttek, ő a helyszínen meghalt, a 13 éves gyereket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A mentés és a helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A dunakeszi rendőrkapitányság megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában