Baleset

2023.01.25. 06:21

6 autó ütközött az M85-ösön Rábapatonánál - fotók

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M85-ös autóút a rábapatonai felhajtó közelében szerda reggel a Győr felé vezető oldalon.

kisalfold.hu

A balesetben sérült egyik jármű.

Fotó: Nagy Gábor

8.46 - Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M85-ös autóút 8-as kilométerszelvényében, Enese térségében szerda reggel.  A baleset során eddig tisztázatlan körülmények között hat, Győr irányába haladó személyautó ütközött össze. A rendőrök a helyszínen a szemlét és a műszaki mentést befejezték, így a forgalom ismét zavartalanul haladhat - közölte a rendőrség.

7.35 - Megindították a forgalmat az M85-ösön Győr irányába

Újabb fotók a balesetről

Fotó: Nagy Gábor

 

Fotó: Nagy Gábor

7.05 - A baleset során eddig tisztázatlan körülmények között hat, Győr irányába haladó autó ütközött. A sérült járművek a teljes autóút bal pályatestét elfoglalják. A Csorna felől érkezők már Kónynál vagy az Enese-Tét lehajtónál térjenek le a 85-ös főútra - közölte a rendőrség.

6.22 - A katasztrófavédelem már hat autóról ír

Hat személyautó karambolozott az M85-ös autóút 8-as kilométerénél, Enese térségében, a Győr felé vezető oldalon. A csornai hivatásos és az enesei önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem szerda reggel.

6.15 - Az M85-ös autóúton a Győr felé vezető oldalon Enese térségében öt személygépkocsi ütközött össze. A 8-as km-nél a forgalmat megállították - közölte az útinform szerda reggel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában