Meglepetés!

2022.12.13. 17:22

Születésnapi buliján lepték meg a győri rendőrök a hétéves Danit

A kisfiú meghatottan és csillogó szemekkel köszönte meg a felejthetetlen élményt.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Dani édesanyja kereste meg a Győri Rendőrkapitányság munkatársait, hogy kisfia hetedik születésnapjára szeretne felejthetetlen élményt szerezni a gyermeknek. Mint megtudtuk, a kisfiú rajong a rendőrökért és ha felnő, ő is ezt a hivatást szeretné választani.

A győri rendőrök úgy gondolták, hogy a születésnapi meglepetés akkor lenne igazi, ha Dani ünnepi zsúrjára látogatnának el, és ott lepnék meg a gyermeket és a köszöntésére összegyűlt barátokat, ismerősöket.

Fotó: police.hu

Amikor az egyenruhások december 10-én megjelentek a születésnapi bulin, Dani nagyon megörült nekik. A köszöntés végén meghatottan és csillogó szemekkel köszönte meg a felejthetetlen élményt.

A látogatást követően Dani édesanyja az alábbi gondolatokat osztotta meg a rendőröknek írt köszönő levelében:

…Egy ideje mondogatja, hogy rendőr szeretne lenni, de most eltökéltsége még erősebb lett. Idővel tudjuk majd meg sok év távlatában, hogy mi lesz ebből a kisfiúból. Ha ténylegesen a rendőri utat választja majd magának, akkor abban a választásban Önök is benne lesznek, az utánpótlásról gondoskodtak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában