Kék hírek

2022.12.15. 18:11

Győri balesetek szemtanúit keresi a rendőrség

kisalfold.hu

December 8-án 14 óra és 16 óra között Győrben, a Budai úti Árkád beváráslóközpont 1. emeleti parkolójában ismeretlen személy közlekedett gépjárműjével. Haladása során feltehetően nem tartott megfelelő oldaltávolságot, amikor az úttestre merőlegesen várakozó Skoda Octavia személygépkocsi bal hátsó részének neki ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

December 9-én 17 óra 26 perckor 83129-es számú úton, a 2. kilométerszelvényben, Győrújbarát felől Győr irányába ismeretlen személy közlekedett a gépjárműjével. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt nem tartotta meg jobbra tartási kötelezettségét, és neki ütközött a vele szemből érkező Lada személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

December 13-án 22 óra 15 perc és 2022. december 14-én 10 óra között Győrben, a Répce utca 50. szám előtt ismeretlen személy közlekedett gépjárműjével. Haladása során feltehetően hátramenet közben nem tartott megfelelő oldaltávolságot, amikor az út mellett várakozó Audi 8E személygépkocsi bal hátsó oldalának neki ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában