Lövés is dördült

2022.11.28. 11:16

Sokkolóval ártalmatlanítottak egy férfit a rendőrök, aki baltával tört a családjára Győrújbaráton

A 30 éves férfi a rendőrökre is rátámadt, ezért figyelmeztető lövést adtak le, majd elektromos sokkolóval tették ártalmatlanná.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A rendőrségre november 25-én az esti órákban érkezett bejelentés, hogy Győrújbaráton, az Ibolya utca egyik házának ajtaját be akarja rúgni egy férfi, a házban lakók pedig veszélyben érzik magukat.

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a bejelentő 30 éves fia – mivel a házba a szülők nem engedték be – erőszakossá vált, és kezében egy baltával az udvaron kiabálva fenyegetőzik. A rendőri felszólítás ellenére a fiatalember a baltát nem tette le, szitkozódva megindult az intézkedő egyenruhások felé, akik ezután egy esetben figyelmeztető lövést adtak le, majd elektromos sokkolóval ártalmatlanná tették a támadót. Ezt követően kollégáink a férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították - számolt be az esetről a rendőrség. 

A 30 éves győrújbaráti lakost a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában