Cserbenhagyókat keres a rendőrség

2022.11.07. 22:19

Előzött a BMW-s sofőr Gönyűnél - a vétlen sofőr kocsija csapódott a szántóföldre

A személyi sérüléssel végződött baleset szeptember végén történt.

kisalfold.hu

2022. szeptember 25-én 16 óra 18 perc körüli időben, az 1. számú főúton, a 111. kilométerszelvényben, Gönyű illetékességi területén egy ismeretlen személy közlekedett feltehetően egy kék színű BMW személygépkocsival Gönyű felöl Győr irányába. Haladása során a gépkocsivezetője egy Seat gépkocsi szabálytalan előzését hajtotta végre, oly módon, hogy a vele szemben haladó ismeretlen személy által vezetett feltehetően Volkswagen típusú fehér színű járművet, valamint a Seat személygépkocsit is fékezésre és irányuk megváltoztatására késztette.

A Volkswagen személygépkocsi tovább haladt Gönyű irányába. A Seat jármű a menetiránya szerinti jobb oldali árokba hajtott, az árokpartnak ütközött, majd gépkocsi hossztengelye körül megperdülve a mezőgazdasági területre csapódott. A Seat utasa balesetben következtében a megsérült.

A balesetet követően a BMW személygépkocsi és a Volkswagen személygépkocsi ismeretlen járművezetői megállás és segítségnyújtás nélkül a helyszínt elhagyták - közölte portálunkkal a rendőrség.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában