Ötször kattant a bilincs

2022.11.30. 17:16

Elfogták a kábítószerrel bizniszelő férfit Győrben - videó, galéria

A rendőrség videójában akciófilmekre emlékeztető jelenetek láthatók.

kisalfold.hu

Az egyik elfogás Adyvárosban, az Ifjúság körút közelében történt Győrben. Fotó: Police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt - közölte a rendőrség.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a hatóság látókörébe került 45 éves győri férfi 2022. májusától rendszeresen Győr közigazgatási területén kábítószert vásárolt, illetve azt tovább értékesítette – alkalmanként csekély mennyiségben – különböző fogyasztóknak az ismeretségi körében.

A rendőrök a drogterjesztéssel foglalkozó gyanúsítottat és annak utasát gépkocsival való közlekedéskor, egybehangolt akció során, Győrben 2022. november 23-án vonták ellenőrzés alá és fogták el. A nyomozók kábítószergyanús anyagokat, többek között növényi törmelékeket, alufóliába és fecskendőbe csomagolt kristályos anyagokat, kék színű tablettákat, illetve kereskedelemre utaló eszközöket, tasakokat foglaltak le tőlük.

A kábítószer kereskedelemmel gyanúsított győri férfi lakhelyén tartott kutatás során további kettő férfi és egy nő került elfogásra, akiknél szintén kábítószergyanús agyagokat találtak a rendőrök. Az egyenruhások mindhárom személyt előállították a Győri Rendőrkapitányságra.  Az intézkedéskor elfogott egyik győri férfi, P. Á. vonatkozásban kiderült, hogy vele szemben négy élő körözés volt érvényben, kábítószer birtoklás vétsége, pénzhamisítás bűntette és közlekedési bűncselekmények miatt.

A nyomozók a kereskedéssel foglalkozó férfit - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd 2022. november 25-én letartóztatása megtörtént. Az intézkedők további azonosított négy főt kábítószer birtoklás vétségének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában