Kék hírek

2022.11.21. 13:00

Cserbenhagyás a 82-esen, letört sorompó Nagyszentjánoson - Szemtanúkat keres a rendőrség

Mindkét balesetet okozó sofőr a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Ismeretlen sofőr közlekedett november 11-én 17 óra 30 perc körül a 82-es számú úton, Nyúl felől Győr irányába, vélhetően fekete színű Volkswagen Transporter típusú gépjárművel. Haladása során a 67-es kilométerszelvény közelében lévő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol neki ütközött a vele szemből érkező Iveco típusú tehergépkocsinak. A balesetben az Iveco bal oldali ajtajának szélvédője betörött, az üvegtörmelék az utastérbe hullott.

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság közúti cserbenhagyás vétsége miatt büntetőeljárást indított.

Ismeretlen sofőr közlekedett Nagyszentjánoson, a Banai úton, az M1-es autópálya felől a Fő út irányába ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú, vélhetően tehergépjárművel november 14-én 14 óra körül. Az útszakaszon lévő vasúti átjáróhoz érve, annak TILOS jelzése ellenére az átjáróba hajtott, és a vasúti sorompónak ütközött, majd azt letörte.

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság vasúti közlekedés biztonság ellen elkövetett vétség miatt büntetőeljárást indított.

Mindkét balesetet okozó gépjárművezető a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

A fenti balesetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában