Percek alatt meghalt

2022.11.07. 09:33

Bedrogozva vert halálra egy nőt egy szlovák férfi

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a szlovák férfival szemben, aki 2021 májusában, Esztergomban olyan súlyosan bántalmazott egy szlovák nőt, hogy a nő belehalt a sérüléseibe.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

A vádirati tényállás lényege szerint a pár tavaly májusban a szlovákiai Párkányból Esztergomba ment, majd együtt járták a város utcáit. A kábítószer hatása alatt álló férfi ismeretlen okból előbb veszekedést provokált, majd a lényegesen gyengébb fizikumú nőt a szóváltást követően bántalmazni kezdte. Megragadta a nyakát, több alkalommal az arcán, a fején, valamint a felsőtestén megütötte, mellkasát megtaposta úgy, hogy a nő néhány percen belül meghalt.

Ezt követően a nő testét a közelben található vízelvezető árokhoz vitte, és az árokba gurította, majd elfogásáig Esztergomban bujkált - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a férfival szemben a Tatabányai Törvényszékre és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék életfogytig tartó fegyházbüntetést, valamint közügyektől eltiltást szabjon ki vele szemben, továbbá utasítsa ki őt Magyarország területéről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában