A nap hőse

2022.11.14. 13:03

Aki megtalálta Zorát - a siklóernyős férfi rögtön indult segíteni, amint meghallotta a rossz hírt

Több százan keresték azt az eltűnt kislányt, aki Pér közelében lévő tanyájukról ment el. A hat éves Zorát végül egy siklóernyős, Mehringer Szabolcs talált meg, akinek nagyon hálásak a gyermek szülei.

kisalfold.hu

Mehringer Szabolcs a magasban. Fotó: Nagy Gábor

Fotó: NAGYGABOR

Mehringer Szabolcs elmondta: civilként csatlakozott a keresőkhöz és ő maga is családapa. Nekem is van egy hatéves kislányom, így azonnal átéreztem, hogy mekkora fájdalom lehet a szülőkben - kezdte a Borsnak Szabolcs, majd arra is kitért: egy percig sem hezitált, hogy a keresők segítségére induljon, ráadásul ő sokkal nagyobb területet be tud látni a magasból.

- Nem is mentem fel túl magasra menni, csak olyan 100 méterre. Hála Istennek feloszlott a köd, és tökéletesen láttam mindent, a rózsaszín kis ruháját pedig gyorsan ki tudtam szúrni - részletezte Szabolcs, aki nagyon megörült, mikor meglátta a kislányt.

Zora a körülményekhez képest jól volt, csak nagyon fázott, így annyit kért egyből az őt megtaláló Szabolcstól, hogy öltöztesse fel. - Zorának, hála Istennek, nagyon jó kedve volt, mosolygott, amikor rátaláltam. Nem tudta, hogy ilyen sokan keresik - zárta szavait a nap hőse.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában