Súlyos baleset a sztrádán

2022.10.21. 14:25

Négy kamion ütközött az M1-esen Tata térségében - teljes útzár az autópályán - fotók, térkép

A Budapest felé vezető oldalon, a 85-ös kilométerszelvénynél a 13-as útra terelik a forgalmat a rendőrök több kamiont érintő baleset miatt.

kisalfold.hu

Fotók: Police.hu

14.16 - Kritikus a helyzet a legforgalmasabb hazai sztrádán 

Kamionok ütköztek az M1-es autópálya 73-as kilométerszelvényénél október 21-én 12 óra 20 perc körül. A rendőrök, az autópálya forgalmát a műszaki mentés idejére a 85-ös kilométerszelvénynél a 13-as útra terelik. Az autópályára Tata térségében lehet újra visszatérni - közölte a rendőrség.

https://www.utinform.hu/hu/news/balesetek-torlodasok-rendkivuli-kozlekedesi-esemenyek?fbclid=IwAR3f6pq_qsWFkAjG0azH09V-OwOWhPx0jyjSJ2dGlDs_9ba_lYfGs_4rU_w

Az Útinform szerint a kocsisor 8 km hosszan torlódik. Aki teheti a 85-ös csomópontnál Nagyigmánd - Kocs és Tatabánya útvonalon keresztül tud kerülni és a 61-es Tatabánya Centrum csomópontnál tud visszatérni a pályára. Az ellenkező oldalon, a nézelődők miatt lassul le a forgalom.

 

Mint korábban hírül adtuk, három helyszínen aszfaltoznak pénteken az autópályán.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában