Közlekedés

2022.10.19. 20:42

Drónnal ellenőriztek a rendőrök Sopronban

A levegőből figyelve szűrték ki a szabálytalankodókat.

Forrás: police.hu

Illusztráció: Pixabay

A Soproni Rendőrkapitányság munkatársai október 18-án 10 óra és 13 óra között a 84-es számú főút melletti bevásárlóközpont csomópontjánál és a Győri úton ellenőriztek - írja a police.hu.

Az egyenruhások munkájuk során kiemelten a passzív biztonsági eszközök használatát és a szabálytalan előzőket ellenőrizték. A kontrollt drón is segítette, amelyet a megyei rendőr-főkapitányság munkatársa kezelt.

Az akció célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt. 

Az egyenruhások három óra leforgása alatt hat szabálysértővel szemben intézkedtek, akik figyelmen kívül hagyták a biztonsági öv használatát és az előzés szabályait. A szabálysértések elkövetését a légtérből rögzítették.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben saját maguk és mások biztonsága érdekében tartsák be a közlekedési szabályokat! A közlekedők hasonló ellenőrzésekre az elkövetkezendő időszakban is számíthatnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában