Kevés volt a lakat

2022.10.17. 10:33

Biciklitolvajokat fogtak a soproni rendőrök

Két soproni elkövetőt gyanúsítanak a lopásokkal. A rendőrség várja a megkárosított tulajdonosok jelentkezését.

kisalfold.hu

Az adatok szerint a gyanúsítottak 2022. júliusában Sopronban lopták el a képen látható kerékpárt is. Az esettel kapcsolatban keresik ennek a márka nélküli, fehér színű férfi kerékpárnak a tulajdonosát is.

Forrás: police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2022. július 1. és 2022. július 12. napja között Sopronban a Stadion Üzletház, továbbá a Határdombi út 3. szám alatti barkácsáruház bejárata elől tulajdonítottak el lezárt kerékpárokat - közölte a rendőrség.

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek eltulajdonították a kérdéses időszakban a megadott helyszínről kerékpárját, aki felismeri a képen látható kerékpárt, vagy az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányságon (9400, Sopron, Flandorffer Ignác utca 2,), vagy hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában