Rendőrség

2022.10.14. 20:31

A bántalmazott emberekről tartottak előadást Sopronban

„A rendőri intézkedések a mindennapokban a hozzátartozók közötti erőszakkal érintett, és a szociálisan kiszolgáltatott személyekkel szemben” címmel tartottak előadást a Soproni Rendőrkapitányságon.

kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi és a bűnmegelőzési szakemberei 2022. október 13-án Sopronba érkeztek eseménysorozatukkal. A program célja – a szakterülettel foglalkozó gyakorlati szakemberek bevonásával – a rendőri állomány érzékenyítése, a rendőri intézkedések jó gyakorlatának elmélyítése a hatékony segítségnyújtás érdekében.

A rendezvény keretében Kopf Katalin a mosonmagyaróvári Családok Átmeneti Otthon szakmai vezetője és a Nyugat-dunántúli Regionális Kríziskezelő Ambulancia vezetője a kapcsolati erőszakról, míg Marosiné Németh Mária a Soproni Intézmény Hajléktalanokat Ellátó Intézetének vezetője a krízishelyzetekről, a hajléktalanság okairól és ezek kezelésének lehetőségeiről tartott prezentációt.

Az eseményen lehetőséget kaptak a soproni és kapuvári rendőrök a konkrét élethelyzetek bemutatásával és a gyakorlati példák feldolgozásával megosztani tapasztalataikat, észrevételeiket a szakemberekkel is - olvasható a Police.hu-n.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában