Bűnügy

2022.10.24. 10:04

7 ittas sofőrt csíptek el a rendőrök vasárnap Győr-Moson-Sopron megyében

Megyeszerte jelzett a szonda.

Forrás: police.hu

Illusztráció: police.hu

A győri egyenruhások a délelőtti órákban Győrben, a Kálvária úton állítottak meg egy kocsit, amelynek 52 éves helyi vezetőjénél alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. A késő esti órákban a Szent István úton igazoltattak egy 50 éves győri férfit, akinél szintén alkohol fogyasztását mutatta ki a műszer.

Sopronban, a Kismartoni soron 14 óra 17 perckor ellenőriztek a helyi járőrök egy 47 éves kazincbarcikai sofőrt, aki valószínűleg szintén alkoholos állapotban vezette gépjárművét.

A mosonmagyaróvári rendőrök hajnalban a Dr. Timaffy László utcában intézkedtek egy 28 éves dunakiliti járművezetővel szemben, majd 7 óra 49 perckor a Gorkij utcában egy 33 éves mosonmagyaróvári sofőrrel, és a kora délutáni időszakban pedig Jánossomorján, az Újerdő utcában állítottak meg egy személyautóval közlekedő 26 éves helyi sofőrt. A szonda mindhárom esetben pozitív eredményt mutatott.

A Csornai Rendőrkapitányság járőrei 8 óra körül Bősárkányon, a Petőfi Sándor utcában közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából igazoltattak egy autóst. Az 53 éves sofőrél elvégzett teszt során szintén ittasságot mutatott a szonda.

Az  egyenruhások az illetékes rendőrkapitányságra mindannyiukat előállították, és velük szemben a szükséges intézkedéseket megtették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában