24 óra krónikája

2022.10.16. 09:44

6 embert csíptek nyakon a megyei rendőrök egy nap alatt, miközben bűncselekményt követtek el

Az egyenruhások a megye útjain 538 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely során 2 pozitív eredményt mutatott a műszer.

kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - közölte a rendőrség vasárnap.

A szolgálatot ellátó állomány tizenöt személyt fogott el, ebből hatot bűncselekmény elkövetésén értek tetten, öt férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben, egy külföldi az országban jogellenesen tartózkodott, és egy fő pedig egyéb ok miatt került elfogásra. Kollégáink nyolc embert állítottak elő, négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és szintén négy magyar állampolgárt pedig egyéb ok miatt.

Az egyenruhások a megye útjain 538 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely során 2 pozitív eredményt mutatott a műszer.

Szabálysértési feljelentéssel 13 esetben éltek a rendőrök, 30 személy esetében közigazgatási és 35 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában