Kék hírek

2022.10.15. 12:11

5 embert fogtak el egy nap alatt a rendőrök bűncselekmény elkövetése közben a megyében

Az egyenruhások a megye útjain 441 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely során 4 pozitív eredményt mutatott a műszer.

kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - olvasható a police.hu szombaton közzétett összesítőjében.

A szolgálatot ellátó állomány tíz személyt fogott el, ebből ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, szintén öt férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben.  Kollégáink tíz embert állítottak elő, ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és szintén öt magyar állampolgárt pedig egyéb ok miatt.

Az egyenruhások a megye útjain 441 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely során 4 pozitív eredményt mutatott a műszer.

Szabálysértési feljelentéssel 19 esetben éltek a rendőrök, 38 személy esetében közigazgatási és 37 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy figyelmesebben, türelmesebben, a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában