Ebédidőben

2022.09.20. 12:54

Négy beteg telefonjával távozott a soproni kórházból, de gyorsan lebukott

A soproni rendőrök összehangolt munkájának köszönhetően hamar rendőrkézre került a tolvaj.

kisalfold.hu

Forrás: Soproni Rendőrkapitányság

A soproni kórháztól érkezett a rendőrkapitányságra szeptember 16-án a kora délutáni órákban bejelentés, mely szerint az ebédidő alatt több beteg telefonja is eltűnt. A kiérkező járőrök a helyszínen megállapították, hogy összesen négy beteg telefonja nincs meg. Az elkövető több mint 150 000 forint kárt okozott a sértetteknek. 

A járőrök azonnali adatgyűjtésbe kezdtek, amely során megállapították a feltételezett elkövető kilétét. Ezt követően a nyomozók megjelentek a 27 éves soproni férfi lakásán, ahol nemcsak az eltulajdonított telefonokat, hanem kábítószer gyanús anyagot is találtak. 

Forrás: Soproni Rendőrkapitányság

További intézkedés céljából a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatása során beismerte tettét. Kisebb értékre üzletszerűen elkövetett lopás bűntettének és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában