Bűnügy

2022.09.02. 08:46

Bedrogozva autózott két vitnyédi fiatal, Csornán kapcsolták le őket

Forrás: police.hu

Fotóillusztráció: Pixabay

A Csornai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el egy 27 éves, és egy 21 éves vitnyédi fiatalember ellen, akiket a rendőrök még februárban állítottak meg Csornán, a Soproni úton.  A 27 éves sofőr, illetve utasa, a 21 éves férfi zavartan viselkedett, ezért a járőrök előállították őket a Csornai Rendőrkapitányságra - írja a police.hu.

A rendőrkapitányságon az egyenruhások drogtesztet végeztek, amely mindkét fiatalnál pozitív eredményt mutatott, ezért a nyomozók kábítószer birtoklása vétségének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A büntetőeljárásba bevont igazságügyi orvosszakértő szakvéleménye szerint a sofőr – a közúti rendőri ellenőrzésekor – bódult állapotban vezette autóját, így a nyomozók ismételten kihallgatták gyanúsítottként, immár járművezetés bódult állapotban vétsége elkövetése miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a csornai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában