Vádemelés

2022.09.06. 10:43

Árokba lökte Mosonmagyaróvárnál az M1-esen, majd továbbhajtott - Videó

Az elkövető az M1-es autópályán ütközött neki az előtte haladónak, úgy, hogy fel is borította a sértett járművét, majd ezt követően megállás nélkül továbbhajtott

kisalfold.hu

Forrás: Ügyészség

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 49 éves hölgy idén márciusában az M1-es autópályán haladt Ausztriából Győr irányába. Mosonmagyaróvár térségében járt, mikor utolérte az előtte szabályosan haladó autót, amit egy 71 éves asszony vezetett. 

A balesetet a fiatalabb nő okozta, aki figyelmetlensége miatt nem mérte fel jól az előtte haladó sebességét, és az autó hátuljának ütközött és kilökte az árokba, ahonnét az visszaperdült az úttestre, és oldalára borulva állt meg.

A vádlott a történteket követően nem állt meg a helyszín, nem győződött meg az általa okozott baleset következményeiről, hanem folytatta útját. A balesetben az idős asszony könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Az ügyészség segítségnyújtás elmulasztása minősített esete miatt emelt vádat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában