Hét autó ütközött

2022.08.01. 12:20

Tömegkarambol az M1-esen Tatánál - Gyerekek is sérültek - Feloldották az útzárat

Lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát hétfő délelőtt, mert Tata térségében a Grébics pihenőnél hét autó ütközött össze - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

kisalfold.hu, MTI

Több kilométeres a torlódás. Forrás: Útinform

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a 72-es kilométerszelvénynél Tata térségében augusztus 1-jén délelőtt. A rendőrség a baleset helyszínelését megkezdte, a műszaki mentés és az egészségügyi ellátás miatt, jelenleg teljes pályazár van érvényben - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. A járművezetők, a tatai kihajtónál elhagyhatják az autópályát. Torlódásra és lassú haladásra kell számítani. Az MTI információi szerint a balesetben egy ember súlyosabban, négyen pedig könnyebben sérültek meg.

12:41 - Több kilométeres a torlódás

Az Útinform térképes tájékoztatása szerint a torlódás több kilométeres, a baleset helyszínétől egészen Tatabánya-Óvárosi lehajtóig torlódik a forgalom. A sztrádát elhagyó autósok miatt Tatán és Tatabányán is nagyobb az autóforgalom. Az óvárosi lehajtónál rendőrök irányítják a forgalmat.

13:00 - Az Útinform tájékoztatása szerint, a 72-es kilométernél egy sávon megindult a haladás. Beszámolójuk szerint, óriási a torlódás, ezért azt javasolják, aki teheti, a 56-os kilométernél térjen le a pályáról, és a Kocs-Nagyigmánd-Bábolna útvonalon kerüljön.

14:30 - Gyerekek is megsérültek

Gányai Balázs, a megyei szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta: a balesetben hat ember sérült meg.  Az elsődleges információk szerint utoléréses baleset volt a sztrádán.

Csép Vivien Dorka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője hozzátette: a helyszínre három mentőgépkocsit és egy mentőorvosi-kocsit riasztottak. Egy középkorú férfit súlyos, három gyermeket és két felnőttet könnyebb sérülésekkel szállítottak a területileg illetékes kórházba. 

15:00 - Újra járható

Újra járható az M1-es autópálya Győr felé vezető oldala Tatánál, miután befejeződött a hétfő délelőtti tömegkarambol műszaki mentése és a helyszínelés - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A közleményben azt írták: az autópálya 72-es kilométerénél történt, utoléréses balesetben hatan megsérültek, és hét jármű ütközött össze. A forgalom mindkét sávon megindult - tették hozzá.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában