Veszélyes üzem

2022.08.25. 07:54

Nem hiszünk a szemünknek - így fordult meg egy autós az M1-esen - videó

A Közút összeállításából feketén-fehéren kiderül, hogy egyesek még mindig nem fogják fel, mennyire veszélyes üzem tolatni, szemben autózni a forgalommal az autópályákon.

kisalfold.hu

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. forgalomfigyelő kamerái az elmúlt néhány hétben számos alkalommal rögzítették, ahogy autósok szabálytalanul megfordultak, visszatolattak vagy éppen a forgalommal szemben hajtottak fel a hazai autópályákon.

Ezt annyian és olyan módon tették meg, hogy a közutasoknak sikerült egy elég hosszú válogatást összehozniuk belőle az Instagram oldalukon. A társaság számos alkalommal és módon hívta már fel a figyelmet, hogy miért élet- és balesetveszélyes az, ha valaki szándékosan megfordul vagy visszatolat egy gyorsforgalmi úton, hasznos tippeket és tanácsokat elérhetnek az érdeklődők a cég honlapján.

Aki pedig rövidebb jótanácsra vágyik, annak a South Parkból ismert Mr. Mackey stílusában üzen a Magyar Közút: „Az autópályán való megfordulás és tolatás rossz, értem?”


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában