Szuper teljesítmény

2022.08.31. 22:37

Kerékpárversenyen taroltak a sopronkőhidai fegyőrök

Csapatban első helyezéssel és öt egyéni éremmel tértek haza a Velencei-tó partjáról a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön versenyzői.

Idén először rendezte meg a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási Továbbképzési és Rehabilitációs Központja  a Büntetés-végrehajtás sportbajnoksága részeként az Országos Kerékpár Teljesítménytúrát. A versenyzők életkor szerinti kategóriákban teljesítették a túrát, és a két mért szakasz részidejének összesítése alapján kerültek rangsorolásra - olvasható a bv honlapján.  

A csodálatos helyszín – a Velencei-tó partja – és a remek hangulat idilli környezetet nyújtott a sopronkőhidai intézetből nevező 10 főnek, akiknek egyébként mindennapjuk része az egészséges életmód és testmozgás, hiszen közülük többen munkába is futva vagy éppen kerékpárral járnak.

A sportos életmódjuknak köszönhetően a kőhidai csapattagok az életkor szerinti kategóriákban két 1., két 2. és egy 3. helyezést értek el, a további jó eredményekkel együtt összesítésben pedig – az idei büntetés-végrehajtási sportbajnokság versenyei közül immár harmadik alkalommal – elhozhatták a legjobb csapatnak járó kupát is.

A győztes csapat tagjai

Birkmayer Barbara bv. őrnagy (kategóriájában 1. helyezés)

Hawkins Éva bv. őrmester (kategóriájában 2. helyezés)

Sipőcz Kinga bv. ra. (kategóriájában 3. helyezés)

Szigethi Ibolya bv. főhadnagy (kategóriájában 1. helyezés)

Darvas Zoltán bv. alezredes

Ézsöl Gábor bv. százados

Kustor Zoltán bv. főtörzsőrmester

Takács Péter bv. alezredes

Táncsics Zoltán bv. főtörzszászlós (kategóriájában 2. helyezés)

Vörös Csaba bv. alezredes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában