Érte szólnak a harangok

2022.08.05. 10:46

Idén érettségizett a fiatal sofőr, aki tragikus balesetben vesztette életét az M1-es győrszentiváni lehajtójánál

A fiatal az autó alá szorult.

kisalfold.hu

Fotó: Pixabay

Mint arról mi is beszámoltunk, kedden délután tragikus baleset történt az M1-es autópálya győrszentiváni lehajtójánál, a körforgalomban. A sofőr egyelőre ismeretlen okokból lesodródott az útról autójával, ami egy fémoszlopnak ütközött, majd felborult. A férfi kiesett a kocsiból az ütközés során, majd alá szorult. A helyszínen életét vesztette, olyan súlyos sérüléseket szenvedett.

A Ripost információi szerint a fiatalember idén érettségizett Győrben, még előtte állt az élet. Benedeket ráadásul rengetegen ismerték, iskolája énekkarának volt a tagja.

Benedektől volt iskolája, a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium megható sorokkal és harangszóval búcsúzott augusztus 3-án, a volt osztálytársak közösségi médiás profilképei pedig befeketedtek egytől egyig.

A mai napon 17 óra 45 perckor megszólalnak templomunk harangjai, imádságra hívnak idén érettségizett öregdiákunkért, Mithay Benedekért, aki tegnap tragikus autóbalesetben életét vesztette. A Mindenható Isten, akinek dicsőségére éveken át hűségesen szolgált iskolánk énekkarában, fogadja be őt jóságosan a mennyei hazába. Gyászoló családját, tanárait, diáktársait és barátait pedig erősítse meg a Szentlélek vigasztalása. Adj, Uram, örök nyugodalmat neki, és az örök világosság fényeskedjék neki. Nyugodjék békében

– írták a Győri Bencések Facebook oldalukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában