Féltékenység

2022.08.08. 08:35

Autóba tuszkolták a tiltakozó nőt Győr környékén

A nőt féltékenység miatt fosztották meg személyi szabadságától, majd bántalmazására is sor került.

kisalfold.hu

A Győri Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat két férfival szemben. A vádirati tényállás szerint a két férfi elhatározta, hogy elszámoltatják a nőt, akihez a fiatalabb férfi érzelmileg kötődött, és akire ezáltal féltékeny is volt.

Idén januárban, sötétedést követően autóval a nő otthonához hajtottak, ahol a fiatalabb férfi felszólította a ház előtt tartózkodó nőt arra, hogy üljön be a kocsiba. Mivel erre a nő nem volt hajlandó, a férfi megragadta őt, a járműhöz lökdöste és a hátsó ülésre erőszakkal betuszkolta a nőt. A járművel elhagyták Győrt és egy közeli faluba, a fiatalabb férfi otthonához hajtottak. Az út során a fiatalabb férfi folyamatosan becsmérelte, továbbá tenyérrel és ököllel is ütlegelte a nőt, melyre az idősebb férfi is biztatta.

A fiatalabb férfi az otthonához érve a nőt a ruházatánál fogva behúzta az épületbe, az ajtót pedig kulcsra zárta. A házban tovább ütötte és meg is rúgta a nőt. A férfi a nőt a házból az esti órákban akkor engedte el, amikor telefonon értesült arról, hogy cselekménye következtében rendőri intézkedésre került sor.

A vádlottakkal szemben halmazati büntetésként 4 és fél év is kiszabható. A fiatalabb férfi egyébiránt más ügyben elrendelt letartóztatásban várja az eljárás folytatását. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni - közölte portálunkkal a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában