Nem tudott beletörődni a szakításba

2022.08.16. 08:35

4,5 fél évre ítélhetik Győrben a férfit, aki megverte, majd megszállottan zaklatta a volt párját

Kevesebb, mint három hónap alatt több mint 3 800 alkalommal próbálta meg felhívni a nőt.

Forrás: Ügyészség

A 45 éves nő  2021 júliusában szakított a 35 éves férfival. Az éjszakát még egy lakásban, de külön szobában töltötték. Éjszaka aztán a vádlott felébresztette a sértett, dulakdoni kezdett vele, melynek során a nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A bántalmazott nő rendőrt akart hívni, de a férfi – hogy ezt megakadályozza - elvette tőle a telefonját és összetörte, ezzel 60 ezer forintos kárt okozott.

Ezután július és október között a férfi több mint 3 800 alkalommal hívta őt fel telefonon, és ez alatt a kevesebb, mint három hónap alatt több mint 280 SMS-t és képüzenetet is küldött - sorolja közleményében az Ügyészség.

Végül a Győri Járásbíróság a férfi ellen távoltartási végzést hozott, azonban a vádlott ezt is több alkalommal megszegte. Felcsengetett a nő lakásába, az utcáról figyelte, és a februárig terjedő időszakban is közel 60 alkalommal kereste telefonon a bírósági végzésben foglaltak ellenére.

A Győri Járási Ügyészség a férfival szemben súlyos testi sértés, minősített zaklatás és rongálás miatt emelt vádat. A halmazati szabályok alapján vele szemben négy és fél év szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában