Igazoltatás

2022.08.03. 11:45

3 körözött akadt horogra a megyében 1 nap alatt - Szilsárkányban egy emberölés miatt keresett férfit fogtak el

Forrás: Pixabay

A  Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint, a csornai járőrök augusztus 2-án a 14 óra körül Szilsárkányban igazoltattak egy 20 éves tiborszállási férfit. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a fiatalember ellen a Budapest Környéki Törvényszék emberölés bűncselekmény miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a rendőrök elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették.

Alig fél órával korábban szintén a csornai rendőrök állítottak meg egy személygépkocsit Csornán, az Erzsébet Királyné utcában 13 óra 30 perc körül. Az autó 34 éves sofőrjéről kiderült, hogy őt a Kapuvári Rendőrkapitányság körözi, ezért elfogását követően a helyi rendőrkapitányságra előállították.

Győrben kora délután az Árpád utcában egy 59 éves helyi férfit fogtak el, aki ellen a a Győri Rendőrkapitányság rendelt el körözést. Őt szintén őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában