Tragédia

2022.07.24. 12:41

Halálos baleset - mindkét motoros életét vesztette a 82-es főúton a Bakonyban - fotók

Az elsődleges rendőri információk szerint több autót előzött az Opel sofőrje, amikor ütközött a motorosokkal.

kisalfold.hu

Fotók: Kovács Erika/Napló

15.45 - Több autót előzött az Opel sofőrje 

A Veol információi szerint a motorokon 1-1 ember ült, mindketten életüket vesztették. Az Opel típusú személyautó az árokba csapódott, a benne lévők közül egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg. A helyszíni látvány borzalmas.

Gazdig Jenő a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság kiemelt fővizsgálója a Veol kérdésére elmondta: az Opel típusú autó Zirc felől Veszprém irányába haladt, amikor előzni kezdett egy több kocsiból álló járműoszlopot. Ekkor ütközött össze a szemből érkező motorosokkal, egy 41 és egy 43 éves férfival. Az egyikük rögtön, az ütközésben elhunyt, a másikat sokáig próbálták a helyszínen újraéleszteni. Az Opelt vezető 23 éves nő súlyosan, a mellette utazó 25 éves férfi könnyebben sérült meg.

12.36 - A mentők a helyszínen

Két motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze a 82-es főút 7-es kilométerszelvényénél, Gyulafirátót és Eplény között. A veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A mentők is kiérkeztek a balesethez, amely miatt forgalmi akadály alakult ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában