Toborzás is volt

2022.07.17. 17:00

A rendőrök is ott voltak a roma nemzetiségi napon Győrszemerén

Győrszemerén roma napi rendezvényen vettek részt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és kapitányságainak rendőrei.

police.hu

A rendőrség felvétele

A győrszemerei általános iskola udvarában a nemzetiségi nap szervezésében résztvevő rendőrökkel, a helyi közösséggel és önkéntes tűzoltókkal közösen különböző családi programokkal várta a település polgármestere július 16-án reggel 8 órai kezdettel estig a megyéből érkező érdeklődőket a rendezvényre.

A rendőrség felvétele

A nemzetiségi napra kilátogatott családok, fiatalok napját színesítette a délelőtti órákban a kispályás labdarúgó torna és főzőverseny. Akik pedig délutáni órákban érkeztek a településre, ők különböző kulturális program - prímás zenekar, autentikus és élmény táncok - bemutatóin felül a Soproni Rendőrkapitányság rendőrségi kutyás és a Téti Rendőrs látványos rendőri intézkedéstaktikai bemutatóját is megtekinthették.

A rendőrség felvétele

Az érdeklődők a bűnmegelőzési sátornál hasznos tanácsokat kaphattak munkatársainktól az áldozattá - és elkövetővé válás veszélyeiről. A bűnmegelőzési szakemberek a gyerekeket és a szüleiket játékosan bevonták a megelőzési programokba. A kilátogató gyerekek prevenciós teszteket, játékokat próbálhattak ki, lehetőségük nyílt beszélgetni a kollégáinkkal az esetlegesen felmerülő problémáikról, és kérdéseket is feltehettek az egyenruhásoknak.

Az egész napos programon a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja is részt vett, ők az érdeklődőknek tájékoztatást adtak az új jogviszony, a szerződéses határvadász várható szolgálati feladatellátásról, és a felvételi eljárásról.

A rendőrség felvétele

A nap végére minden érdeklődő rengeteg élménnyel és hasznos információval gazdagodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában