Tűz

2022.06.18. 18:27

Szemét égett Győrben - újabb fotók és videó a helyszínről

Nagy mennyiségű szemét gyulladt meg Győrben.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

20.45 - Eloltották azt a tüzet, amely szombat délután keletkezett Győrben, a Hűtőház utcában. Nagy mennyiségű hulladék égett egy telephelyen. A győri, a pannonhalmi és a mosonmagyaróvári hivatásos, valamint az adbai önkéntes tűzoltók megfékezték a lángokat. Az egységek munkáját három erőgép segítette - közölte szombat este honlapján a katasztrófavédelem.

20.10 - A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztata szerint, a Győr határában látható füstoszlop nem a Győr-Sashegyi Hulladékkezelő Központból és nem a cég üzemeltetésében lévő hulladékudvarból ered.

19.45 - A győri tűzoltók mellett a pannonhalmi és a mosonmagyaróvári hivatásos, valamint az adbai önkéntes tűzoltók öt vízsugárral oltják a lángokat Győrben, ahol korábban nagy mennyiségű szemét gyulladt meg egy Hűtőház utcai telephelyen. Az egységek munkáját három erőgép is segíti - közölte szombat este a katasztrófavédelem.

19.10 - A kataszrófavédelem közlése szerint senki nem volt veszélyben.

Korábban - Nagy mennyiségű szemét gyulladt meg Győrben, egy Hűtőház utcai telephely területén. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik négy vízsugárral oltják a lángokat - közölte a katasztrófavédelem szombat este 6 óra után.

Olvasónk fotói a füstről


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában