Szabadlábon védekezik

2022.06.16. 11:27

Ököllel támadt az intézkedő rendőrre a balatoni strandon egy férfi - videó

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt rendelt el nyomozást a 30 éves férfi ellen.

kisalfold.hu

A Központi Nyomozó Főügyészség közleménye szerint, a rendelkezésre álló adatok szerint, június 11-én délután, egy balatoni strand gondnoka arról tett bejelentést, hogy egy fiatal férfi ittas állapotban a strand vendégeit inzultálta, kötekedett és verekedett a társaságában lévő személyekkel.

A bejelentést követően a helyszíne érkező járőrök azt észlelték, hogy 8-10 ember körbeállt egy erőszakos magatartást tanúsító férfit, aki feldúlt állapotban kiabált, miközben társai sikertelenül próbálták megnyugtatni.

Az agresszív férfi a rendőri intézkedés során is tovább kiabált, a szolgálati egyenruhát viselő rendőröket trágár jelzőkkel illette, majd feléjük lépett. Ekkor a járőrök egyike, bal karját kinyújtva próbálta távol tartani magától a férfit, aki először a rendőr karjára csapott, majd egy hirtelen mozdulattal a rendőrt ököllel arcon ütötte. A támadás következtében a rendőr megszédült, szemöldöke felrepedt és a fogából is letört egy darab. Az ütés után a férfit társai megfékezték, majd a rendőrök megbilincselték és a kórházba szállították.

A rendőrség garázdaság elkövetése miatt őrizetbe vette a férfit, akit később a nyomozó ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt hallgatott ki gyanúsítottként.

A büntetlen előéletű gyanúsított beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában