Baleset

2022.06.19. 11:21

Ittasan vezetve döntötte ki a táblát a férfi Győrben

A balesetet követően a férfi továbbhaladt, Gyirmót magasságában félreállt, és autójából kiszállva elesett.

kisalfold.hu

A rendőrség felvétele

A rendőrségre egy győri benzinkútról érkezett a bejelentés június 18-án szombaton a hajnali órákban: egy személy feltehetően annyira alkoholos befolyásoltság alatt vezeti járművét, hogy az autójával nem tud biztonságosan közlekedni - közölte a rendőrség vasárnap.

A rendőrség felvétele

Hozzátették, a pápai férfi miután elindult Győrből, a Pápai út felől a 83-as számú főúton közlekedett személyautójával Pápa irányába 4 óra 25 perckor. Haladása során – feltehetőleg ittassága miatt – nem volt tekintettel az út vonalvezetésére, és a 70. kilométerszelvényben található körgeometriás csomópontnál az irányokat elválasztó szigetre felhaladt, és a gépkocsijával a közlekedési jelzőtáblának ütközött. A balesetet követően a férfi továbbhaladt, Gyirmót magasságában félreállt, és autójából kiszállva elesett. Egy arra felé közlekedő állampolgár megállt kocsijával, majd látva feltehetően az ittas befolyásoltságot, az indítókulcsot elvette a sofőrtől, és segítséget kért.

Az intézkedéskor az egyenruhások megállapították, hogy a 65 éves sofőr járművezetés eltiltás hatálya alatt közlekedett, valamint a vele szemben alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott. Őt a rendőrök elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították. A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában