44 darab extasy lapult a csomagban

2022.06.09. 20:20

Hollandiából rendelte a kábítószert a bábolnai férfi - a budapesti reptéren bukott le

A Komáromi Járásbíróság 1 év 6 hó, végrehajtásban 2 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte azt a férfit, aki holland weboldalról, internetről rendelt kábítószert. A bíróság a lefoglalt kábítószert elkobozta.

kisalfold.hu

Az elsőfokú ítélet kihirdetését követően az ügyész, vádlott és védő  három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére. A vádirat szerint a  férfi 2021. április 8. napját megelőzően a bábolnai lakóhelyén az internetes weboldalról 44 darab xtasy tablettát vásárolt. A feladó a megrendelt tablettákat postai úton, levélküldeményként megküldte az elkövető bábolnai címére.

A küldemény 2021. április 8-án érkezett meg Magyarországra, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, ahol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatóságának munkatársai ellenőrzés alá vonták, és benne a tablettákat megtalálták. A lefoglalt tabletták kábítószer mennyisége meghaladja a csekély mennyiség felső határát - közölte Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában