Közel a lebukás

2022.06.26. 13:44

Előbb VW-t rongált, aztán a telefonját nyomkodta a tetovált karú férfi Sopronban - fotók

A soproni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

kisalfold.hu

A Soproni Rendőrkapitányság rongálás vétsége megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - közölte a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képeken látható férfi gyanúsítható azzal, hogy 2022. június 17-én 22 óra 15 perc és 22 óra 40 perc között Sopronban, a Vághy Ferenc utcában egy Volkswagen típusú autót rongált meg. Az elkövetőről egy közelben lévő kamera felvételeket készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányságon (Sopron, Flandorffer Ignác utca 2, 9400.), vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában