Szörnyű tragédia

2022.05.22. 10:37

Halálos baleset - Olajfolton csúszhatott meg a sofőr: lakóautó és személykocsi ütközött Szanynál - videó

A balesetben egy ember életét vesztette, egy pedig súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség.

kisalfold.hu

Olvasónk fotója

Hétfő 9.25 - A tenyek.hu videója szerint párja mellett az anyósülésen halt meg egy 54 éves nő miután egy olajfolton megcsúszott az autójuk és egy lakókocsival ütköztek Szanynál. A kocsi oldala teljesen összetört, a nő szörnyethalt. A barátja, egy 52 éves férfi vezette az autót, akit mentőhelikopterrel vittek kórházba. Kiderült, hogy az útra egy traktorból folyt ki az olaj, a rendőrök most keresik a vezetőjét, büntetőeljárás indulhat ellene - olvasható a tenyek.hu-n.

15.25 - A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást

Mint arról már korábban beszámoltunk, egy személygépkocsi és egy lakóautó ütközött össze a 8408-as számú mellékúton, Szany térségében vasárnap déelőtt. A balesetben egy ember életét vesztette a helyszínen, további egy főt súlyos és egy főt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakasz újra teljes szélességében járható.

Korábban - A rendőrség tájékoztatása szerint egy személyautó és egy lakóbusz ütközött össze ismeretlen körülmények között. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. május 22-én 9 óra 58 perc körül a Szany és Rábacsanak közötti mellékúton eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy lakóautó ütközött össze.

A balesetben egy ember életét vesztette, egy személy pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Olvasónk fotója

Korábban - Összeütközött egy lakóautó és egy személygépkocsi Szany térségében. Az ütközés következtében az autó az árokba borult, amelybe egy ember beszorult. A csornai hivatásos és a szanyi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították a gépkocsi utasát és átadták őt a mentőknek. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában