Örömhír

2022.05.20. 07:21

Épségben megtalálták a Sopronból eltűnt 69 éves rábapordányi férfit

A férfi erős gyógyszereket szed, ezek hiánya és a baleset miatt zavartan viselkedhet.

kisalfold.hu

Fotó: Illusztráció

12:59 - Megtalálták

Most kaptuk a hírt, hogy néhány órája Harkán találták meg Bognár Tamást. A férfit kórházban kezelik.

Korábban írtuk:

Május 18-a óta keresik a 69 éves Bognár Tamást, aki  Rábapodrányi lakos. A férfit egy közlekedési balesetet követően a Soproni Sbo-ra szállították ahonnan este 11 óra körül távozott és azóta életjelet nem ad magáról. A balesete miatt és mivel erős gyógyszereket szed zavartan viselkedhet - osztották meg az Eltűnt Személyek Keresése nevű Facebook csoportban.
Az eltűnt úr 175 cm magas normál testalkatú, őszes barna hajú, barna szemű, bőre fehér. Eltűnéskor viselt ruházata fekete nadrág, fehér póló, fekete pulóver, iratai nála vannak , telefonja vélhetően lemerült. 

Arra is felhívják a figyelmet, hogy a ruházata miatt nehezen észrevehető ezért az utakon fokozott figyelemmel közlekedjenek, nehogy elüssék. 

Ha bárki látja, felismeri kérjük ne tévessze szem elől és azonnal hívja a rendőrséget a 112-es telefonszámon vagy rokonát Pozsgay Pétert a 06205574860-as telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában