Baleset

2022.05.01. 09:35

Egykerekezett, majd bukott egy motoros Sopronban a Várkerületen, az utasa megsérült

A motoros egykerékre állt, majd elvesztette a motor felett az irányítást, az út jobb oldalán lévő járdára hajtott, ahol nekiütközött egy közúti jelzőtáblának és elesett.

kisalfold.hu

Illusztráció: police.hu

A rendőrségre április 30-án 13 óra 55 perckor bejelentés érkezett, hogy Sopron belvárosában közlekedési baleset történt - közölte a rendőrség vasárnap.

A rendőrség tájékoztatójából kiderült, a helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy Sopron Várkerületen, az Ikvahíd utca felől a Lackner Kristóf út irányába közlekedett motorkerékpárral egy 33 éves sárvári férfi. Haladása során egykerékre állt, majd elvesztette a motor felett az irányítást, az út jobb oldalán lévő járdára hajtott, ahol nekiütközött egy közúti jelzőtáblának, majd a járművel elesett. A baleset következtében a motoros utasa, egy 29 éves sárvári nő megsérült, őt a mentők kórházba vitték. Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában