Közlekedés

2022.05.17. 14:33

Balesetek az M1-esen: feloldották az útlezárást Bicskénél

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

16.45 - Befejeződött a műszaki mentés

Ismét zavartalanul haladhat a forgalom az M1-es autópályán Bicskénél, a Győr felé vezető oldalon, ahol kedd délután baleset történt - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A közlemény szerint korábban az autópálya mindkét oldalán, Győr és Budapest felé is baleset miatt volt érvényben lezárás, de a műszaki mentés már mindkét helyszínen befejeződött.

14.15 - Baleset miatt lezárták az M1-est Győr felé, Bicskénél

Két baleset is történt kedden kora délután az M1-es autópályán, Győr felé, Bicske térségében, emiatt lezárták a sztrádának azt az oldalát, és Budapest felé, Győrnél - közölte a rendőrség és az Útinform.

Az autópálya 39-es kilométerénél, a Győr felé vezető oldalon történt balesetben egy kamion az oldalára borult, és elfoglalja a forgalmi sávokat - tudatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Az Útinform a honlapján azt írta: a főváros irányába, Győr térségében a 123-as kilométernél három kamion és egy személyautó ütközött össze, csak egy sávon haladhat a forgalom. Torlódásra kell számítani.

12.30 - Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M1-esen >>

11.52 - Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M1-esen Mánynál, Budapest felé

Több kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán, miután baleset történt a főváros felé tartó oldalon a 32-es kilométernél - közölte az Útinform kedden dél előtt a honlapján.

Azt írták, hogy a forgalom csak a belső sávon halad, 2-3 kilométeres a torlódás.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetben, amely Mány térségében történt, egy autó a szalagkorlátnak ütközött.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában