Frissített hír

2022.04.22. 10:59

Ismét bombariadó volt a Győr Plázában, ma már másodjára

Rossz szórakozás sokadjára.

kisalfold.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

17.26 - Újranyitott a Pláza

15.39 - Újabb bombariadó

Bevásárlóközpontunk sajnos ismételten bombafenyegetést kapott! A Rendőrség a teljes épületet kiüríti és átvizsgálja. Kérjük szíves türelmüket és együttműködésüket, az okozott kellemetlenségekért pedig elnézésüket kérjük!

- tették közzé a Pláza Facebook-oldalán.

13.03 - Büntetőeljárás indult

"A rendőrségre a péntek reggeli órákban érkezett bejelentés a megjelölt bevásárló-központból bombafenyegetésről. A rendőrség a helyszínt kiürítette, az objektumot átvizsgálta, bombát, vagy egyéb közveszélyes szerkezetet nem találtak.

Az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt ismeretlen tettes ellen büntetőeljárást indított" - közölte portálunk érdeklődésére a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

10.35 - Az emberek kinn az utcán

Információnk szerint közel egy órája terelték ki az embereket a Győr Plázából a rendőrök. Bő három hét alatt ez már a harmadik bombariadó, ami érinti Győrt. Péntek reggel a Népligetben is bombával fenyegettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában