Győr-Moson-Sopron megye

2022.04.26. 13:10

Elismeréseket adtak át Győrben a Rendőrség Napja alkalmából

Győrben, a Széchenyi István Egyetem Hangversenytermében 2022. április 25-én megtartott ünnepségen dr. Urbán Zoltán László r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a Rendőrség Napja alkalmából huzamosabb időn át végzett kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként több munkatársunknak adományozott jutalmat, továbbá a rendőrkapitányok és polgármesterek is jutalmazták a legjobban teljesítő rendőrségi dolgozókat.

Forrás: police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a szakterületén huzamosabb időn keresztül nyújtott kiemelkedő tevékenységéért soron kívül előléptette rendőr alezredessé Balla Nikolett rendőr őrnagyot a Rendészeti Igazgatóság ügyeletvezetőjét, rendőr századossá Varga András rendőr főhadnagyot a Kapuvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály főelőadóját. Jutalomban részesítette dr. Herczeg Zoltán rendőr alezredest a Soproni Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjét, és Dobsa János rendőr alezredest a Soproni Rendőrkapitányság hivatalvezetőjét.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetése az elmúlt évben végzett kimagasló szakmai tevékenysége alapján az Év Rendőrkapitányságának a Soproni Rendőrkapitányságot választotta. Az elismerést jelképező vándorserleget dr. Herczeg Zoltán r. alezredes kapitányságvezető vehette át az ünnepségen.

Dr. Urbán Zoltán László rendőr dandártábornok az Év Bűnügyi Szakembere elismerésben Németh Zsolt rendőr századost a Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály alosztályvezetőjét részesítette. Az Év Rendészeti Szakembere elismerést idén Köteles Attila rendőr törzsőrmester a Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrparancsnoka kapta. Az Év Határrendésze az elmúlt évi munkája alapján Gutecz Ferenc rendőr törzszászlós a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Határrendészeti Osztály járőrparancsnoka lett, míg az Év Szakszolgálati Szakembere elismerést Szaiff Gyöngyi rendőr alezredes a Humánigazgatási Szolgálat kiemelt főelőadója vehette át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában