Tragédia

2022.03.01. 17:21

Két embert elgázolt a vonat Hegyeshalomtól néhány kilométerre, Nickelsdorfnál (Miklósfalva) - Egyikük meghalt

Felmerült, hogy a baleset még Magyarország területén történt. Parndorf és Hegyeshalom között vonatpótló járatok közlekednek.

kisalfold.hu

Forrás: burgenland.ORF.at

Két embert ütött el egy vonat Nickelsdorf (Miklósfalva) közelében kedd délután. A baleset egyik áldozata a helyszínen meghalt, a másik könnyebben megsérült- írja a burgenland.orf.at

 

A lap arról számolt be, az oszták vasút, az ÖBB tájékoztatására hivatkozva, hogy a baleset kedden délután, nem sokkal fél három után történt. Mint írák, a két embert a Győrből Bécsbe tartó vonat ütötte el. A lap szerint a baleset közvetlenül az osztrák-magyar határnál történt, lehet, hogy  még magyar területen, de csak a határon túl állt meg a szerelvény. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, a mentésben részt vett a rendőrség, a tűzoltóság és a vasúttársaság munkatársai is. A baleset körülményeit, és azt még vizsgálják, hogy a két ember miért volt a vágányok mellett.

 

Parndorf és Hegyeshalom között vonatpótló járatok közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában