A háza előtt várta

2022.03.18. 19:01

Féltékenységből esett neki a férje szeretőjének hitt nő kocsijának egy 66 éves asszony Sopronban

Mivel nem fért a kocsijába zárkózott nőhöz, megpróbálta a jármű ablakát egy kővel, illetve a könyökével beütni, betörte a visszapillantó tükröt is.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: police.hu

A soproni rendőrök egy 66 éves helybéli nővel szemben garázdaság és rongálás vétsége miatt folytatott nyomozás vizsgálatát fejezték be.

 

A nyomozás adatai szerint Sopronban 2022. március 10-én a délutáni órákban egy 66 éves nő féltékenységében megrongálta a férje állítólagos szeretőjének gépkocsiját, és a postaládáját is behorpasztotta. A rendőröket a támadója elől az autójába bezárkózó sértett hívta ki. 

 

A féltékeny feleség elmondta, úgy vélte, hogy a férje a nővel viszonyt folytat már több éve, ezért a feltételezett szerető lakása előtt várta annak érkezését. Amikor meglátta, nem tudott uralkodni az érzelmein és hangosan szidalmazta őt. Mivel nem fért a kocsijába zárkózott nőhöz, megpróbálta a jármű ablakát egy kővel, illetve a könyökével beütni, betörte a visszapillantó tükröt is, aminek következtében sérülései keletkeztek. A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a járőrök elfogták, a nyomozók - kórházi ellátását követően - garázdaság és rongálás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Soproni Rendőrkapitányság az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta és az iratokat a napokban a járási ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában