Őrizetben a rabló

2022.03.02. 16:43

Fegyverrel próbált kirabolni egy lottózót Mosonmagyaróváron

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint, tavaly december 15-én a kora délutáni órákban egy férfi sapkában, arcát eltakaró maszkban ment be az egyik lottózóba Mosonmagyaróváron, majd egyik kezében fegyverrel, a másikban egy táskával az eladó hölgytől pénzt követelt. A pult mögött álló nő ekkor rákiabált a férfira, aki erre fellökte, és a pult mögött dulakodni kezdtek A lottózóból kiszűrődő segítségkérésre a közelben lakók felfigyeltek, és benyitottak az üzletbe. Ekkor a tettes megijedt, és a pénz megszerzése nélkül futva elmenekült.

 

A nyomozás során a mosonmagyaróvári rendőrök részletes és folyamatos adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került egy 24 éves helybéli férfi, akit végül 2022. március 1-én a délutáni órákban, a város területén el is fogtak.

 

A nyomozók a fiatalembert fegyveres rablás kísérletének bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában