Kékfény

2022.03.05. 08:55

Eltűnt edények miatt veszekedett a házaspár Mosonmagyaróvár térségében – a férj eltörte felesége karját

A mosonmagyaróvári nyomozók befejezték az újrónafői férfi ellen indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki gondatlanságból törte el felesége felkarját.

kisalfold.hu

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 48 éves férfi ellen, aki 2020. július 31-én 12 óra körül egy újrónafői családi ház udvarán – több konyhai edény eltűnése miatt kialakult – szóváltás, illetve veszekedés során megszorította a ház teraszán álló – tőle külön élő és válófélben lévő – felesége csuklóját. A férj akkor sem engedte el az asszony kezét, amikor ő a szorításból menekülni akart, azonban a nő a teraszról lelépett, amelynek során a karja eltörött.

 

A járőrök a férfit elfogták, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A büntetőeljárás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában