Riadalom

2022.03.10. 14:42

A lakás ajtaját rugdosta és ököllel verte egy ismeretlen férfi Győr-Marcalvárosban - fotók

A győri nyomozók befejezték a 31 éves helyi férfi ellen indított büntetőeljárás vizsgálatát, aki vélhetően ittas állapotban rongált meg egy nyílászárót.

kisalfold.hu

Fotók: Police.hu

A rendőrségre érkezett bejelentés, amely szerint 2022. január 24-én 23 óra körül Győr-Marcalvárosban lévő társasház egyik lakása ajtaját ismeretlen személy ütlegeli. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a telefonáló otthonának külső nyílászáróját egy ismeretlen elkövető több alkalommal megrugdalta és ököllel ütötte meg, amelynek során az megrongálódott.

 

Az ügyben a rendőrök a tanúkihallgatások és adatgyűjtések eredményeként elfogták a feltételezett elkövetőt, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, és őt a nyomozók 2022. február 14-én rongálás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás adatai szerint a 31 éves férfi – feltehetően a lakásban élő egyik tulajdonossal történt korábbi nézeteltérése miatt – ittas állapotban követhette el a cselekményét. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában